Alles over adoptie vind je hier:  https://nl.wikipedia.org/wiki/Adoptie 

 
Ok, ok. Nog even dit...

Het is al weer een flink aantal jaren geleden dat Roel Pot (eerst samen met Peter Douw) het Theatersportweekend heeft geadopteerd. Roel heeft het weekend jaren achtereen mede georganiseerd en heeft vorig jaar aangegeven daar mee te willen stoppen.

Sinds dit jaar is er daarom de Stichting TSW, die het weekend faciltiteert. De stichting organiseert de accomodatie, de drank en de website, zodat het organseren van het weekend zelf een stuk eenvoudiger is. Elk jaar kan een vereniging of groep de invulling verzorgen, binnen de structuur die de stichting biedt.

En dit jaar werkt de stichting samen met de Kevins, die het weekend inhoudelijk zullen vormgeven.

Voor 2020 zoeken we nog een vereniging die met een toegewezen budget voor de planning van het weekend, het thema, het feest, de workshops en natuurlijk het barrooster wil zorgen.

Lijkt je het leuk om het weekend van 2020 te organiseren, geef dit dan door aan het Stichtingsbestuur tijdens het weekend.

Momenteel zijn de bestuurders: Jochum Jarigsma, GertJan Botden en Richard Verbeek.

 

Voor alle Belgen. Het zijn op zondag 26 mei verkiezingen voor het Vlaamse Parlement. Vergeet dus niet op voorhand je volmacht aan te vragen via deze link: https://www.vlaanderen.be/nl/vlaams-parlement/verkiezingen/stemmen-met-een-volmacht