Belangrijke informatie over het weekend

Het theatersportweekend is er voor iedereen die zich bezighoudt met theatersport of improvisatietheater: beginners en gevorderden, amateurs en professionals! Het weekend wordt ieder jaar georganiseerd door een ander team enthousiaste vrijwilligers.

WAT Zo'n 250 theatersporters komen een weekend lang bij elkaar om workshops te volgen, om op te treden en om te feesten. Het doel is om contacten binnen de theatersportwereld te leggen en om elkaar te inspireren op theatergebied.

WANNEER Het theatersportweekend is dit keer op 25. 26 en 27 mei 2018. Het weekend begint op vrijdagavond om 19.00 uur en op zondagmiddag om 16.00 uur ga je de echte wereld weer in.

WAAR Plaats van handeling is de Zonnewende aan de Esscheweg 78 in Sint Michielsgestel. Dichtstbijzijnde bushalte is het Petrus Dondersplein te Sint Michielsgestel. Alvast rondkijken op het terrein van de Zonnewende? Bekijk hier de plattegrond.

THEMA Ieder jaar wordt het weekend gegoten in een bepaald thema. Dit jaar is dat TV TSW! De Zonnewende is omgetoverd tot een mediapark waar de wereld van de televisie tot leven komt. Studiobazen, producers en presentatoren komen elkaar tegen in uiteenlopende formats. Quizzes, reality shows, spelshows en talentenprogramma's komen tot leven.

VERKLEEDFEEST EN PARADE: Ieder jaar is er op zaterdagavond een grote verkleedpartij en dit jaar weer een parade! Deze parade zal voorafgaand aan de feestavond zijn in de vorm van het Grote Gouden TV TSW Ring Gala! Dus kom maar op met jullie beste TV Formats max. 5 min per groep. Na deze show start direct het feest.

WORKSHOPS Centraal in het theatersportweekend staan de workshops. Iedere groep die zich aanmeldt, moet tenminste 1 workshop aanbieden per 5 deelnemers. Dus bij 7 deelnemers levert de vereniging minimaal 2 workshops. Meer mag altijd natuurlijk!. Het kan zijn dat je een ervaren docent in je groep hebt, maar ook dat je voor het eerst een workshop gaat geven. Juist dat is de charme van dit weekend. Het is een weekend voor en door theatersporters en impro'ers. En dit jaar heeft het organisatorisch team zich als doel gesteld om er een zo leerzaam mogelijk weekend van te maken. Dus kom maar op met die super vette workshops!

KOSTEN De kosten voor dit weekend zijn Euro 110,- per persoon, over te maken op rekeningnummer NL81ABNA0.80.71.61.322 t.n.v. Carpe Diem te Rotterdam o.v.v. TSW 2018 en je eigen naam. Bic nummer ABNANL2A.
Inbegrepen zijn logies, maaltijden (2x ontbijt, 2x lunch en 1x diner) en koffie en thee. Drankjes en hapjes zijn verkrijgbaar bij de bar en zijn voor eigen rekening. Muntjes kosten Euro1,50 per stuk. Er bestaat geen mogelijkheid tot pinnen, dus contant geld meenemen.

GEEN PROFIEL? Maak je eigen persoonlijke profiel aan en maak het extra persoonlijk met een foto van jezelf. Als je ingelogd bent, heb je toegang tot het forum en later ook tot alle foto's en filmpjes (herinneringen) die we na afloop van het theatersportweekend van jullie hopen te ontvangen. Hoe je je kunt inschrijven vind je elders op deze site bij Aanmelden.

REGLEMENT De Zonnewende heeft een aantal huisregels. Als organisatieteam staan wij helemaal achter deze regels. Sterker nog, we voegen er een aantal van onze eigen regels aan toe. Lees ze goed door!

 • Persoonlijke hygiene vinden wij erg belangrijk, zeker op de slaapzalen.

 • Tijdens het weekend verwachten wij van onze gasten een alles accepterende en positieve houding. Wij zijn hier met elkaar en voor elkaar en hebben maar een doel: met z'n allen een waanzinnig theatersportweekend beleven!

 • Het is niet toegestaan om zelf meegebrachte etens- en/of drinkwaar te nuttigen. Eigen drank mag dus niet genuttigd. De bar is tot erg laat open (of vroeg afhankelijk van hoe dicht je tegen de ochtend aankomt).

 • De slaapruimtes zijn om te slapen en te rusten. Hou het daarom ook rustig.

 • Feesten en lawaai maken mag in de bar of feestzaal (tot in de kleine uurtjes). Ook al staat er in het reglement van de Zonnewende dat het na 23.00 uur stil moet zijn. Dat hoeft niet in de bar, wel in de buurt van de slaapkamers.

 • Bij wangedrag kan het organisatieteam van het weekend of de Zonnewende je van het terrein verwijderen. Wangedrag is ter beoordeling van de organisatie en/of de Zonnewende.

 • Het is niet toegestaan hout of andere brandbare materialen te sprokkelen in de bossen rondom het terrein.

 • De organisatoren van dit weekend zijn niet verantwoordelijk voor ongevallen en kunnen hier dus, net als bij diefstal en/of vermissing van persoonlijke bezittingen, ook niet op worden aangesproken! Wees zuinig op jezelf en elkaar en berg je waardevolle bezittingen goed op!

PAKLIJST Vergeet verder niet mee te nemen:

 • Een zeer goed humeur

 • Handdoeken en washandjes (beddengoed is aanwezig!)

 • Contant geld voor drankjes en hapjes in de bar (pinnen is niet mogelijk)

 • Verkleedkleren voor de bonte zaterdagavond icl. parade

 • Warme kleding, regenkleding en zomerse kleding

 • Eventueel een fototoestel en/of videocamera

 • Eventueel een gitaar, bal, frisbee en/of andere spelletjes

 • Je feestneus